Youngtimer Trading
Menu

Informatie

INKOOP


Youngtimertrading houdt het gehele traject van inkoop t/m aflevering in eigen beheer. Wij importeren zelf de te kopen auto`s en hanteren daarbij strenge eisen ten aanzien van de kwaliteit. Ook het transport naar Nederland, importkeuringen en douane-afhandelingen laten wij zelf uitvoeren in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij de kosten laag houden, wat resulteert in de kwaliteit tegen de vriendelijke verkoopprijs.

VERKOOP


De prijzen op onze website zijn vermeld inclusief Nederlands kenteken.
De prijzen zin inclusief BTW tenzij anders vermeld.
Wij berekenen geen afleverkosten tenzij anders overeen gekomen.
Wij ruilen geen auto's in.
Verkoop en bezichtiging uitsluitend op afspraak. tel; 0653119948

GARANTIE en afleverbeurt


Youngtimertrading levert de auto’s met een goede en complete aflevering beurt (tenzij anders overeengekomen). Als er sprake is van garantie is dit op basis van gedeelde kosten, onder de voorwaarde dat eventuele reparaties worden uitgevoerd door een door ons aan te wijzen garagebedrijf. Auto’s die achteraf zijn voorzien van een LPG installatie vallen buiten onze garantievoorwaarden. Indien er sprake is van een meeneemprijs komt de garantie te vervallen of anders overeen gekomen.
Garantie is alleen van toepassing in combinatie met een afleverbeurt.

FISCAALVRIENDELIJK of bijtellingsvriendelijk


De auto is bijtellingsvriendelijk of fiscaal vriendelijk. Dit houdt in dat een auto bijtellingsvriendelijk cq. fiscaalvriendelijk is als deze de leeftijd van 15 jaar heeft bereikt. De term “ fiscaalvriendelijk “ heeft betrekking op het gebruik van de auto voor zakelijke doeleinden. Als u uw youngtimer zakelijk aanschaft en deze is fiscaalvriendelijk, dan moet u uw bijtelling baseren op de Waarde in het Economisch Verkeer (namelijk ; WEV). De aanschafprijs of uw boekwaarde geldt dan als basis, maar ook een taxatierapport kan als uitgangspunt genomen worden. U betaalt over die waarde 35% bruto bijtelling per jaar van het taxatierapport. Dit erkende taxatierapport kunnen wij ook voor u regelen.