Youngtimer Trading
Menu

Home

YOUNGTIMERTRADING is een autobedrijf gespecialiseerd in de in- en verkoop van Mercedes-Benz en BMW “youngtimers” en iets jongere auto’s, Volvo en Ford de “newtimers”.

Ons zorgvuldig opgebouwde aanbod is gebaseerd op kwaliteit en eerlijkheid. Wij zijn altijd voor u op zoek naar speciale auto’s zoals AMG, Brabus en Lorinser-uitvoeringen. Wij bieden deze aan met zeer scherpe prijzen. Wij importeren onze auto’s voornamelijk uit Japan en Duitsland.

Het grote voordeel van een auto uit Japan is dat het bijna altijd garage auto’s zijn. Ze zijn voornamelijk als zondagsauto gebruikt. Zodoende zijn de kilometerstanden laag. De meeste hebben nog nooit sneeuw gezien en dus ook geen pekel. Dat betekent dat ze roestvrij zijn. Tevens zijn Japanners zuinig op een auto en gaan stipt op tijd voor onderhoud naar de garage.


De inkoop en transport regelen wij in eigen beheer. Zo zijn wij niet afhankelijk zijn van derden en verkopen wij een constant en zeer hoge kwaliteit auto’s met zeer vriendelijke prijzen. Youngtimertrading heeft verzamelaars, privé-investeerders en zakelijke rijders in het klantenbestand.

Wij wensen u veel kijkplezier bij bezoek aan onze website.
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

U bent vrijblijvend welkom in onze showroom.

Youngtimertrading is uitsluitend op afspraak geopend.